Exposoities, tentoonstellingen, artikelen in de pers

Expositie Bravo! 2021, Noord Veluws Museum 25 sept t/m 24 okt 2021

Een maand lang wordt de contrastrijke portrettenreeks (zie Wit, Zwitserse garde, Erfgoed, Gyōji en Maria) tentoongesteld in het Noord-Veluws Museum in de expositie 'Bravo!'' waar het afstudeerwerk van de gecertificeerden die afgestudeerd zijn aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet worden tentoongesteld. Studenten kunnen voor het certificaat opgaan na een opleiding van gemiddeld vijf jaar.

Tentoontstelling De Nunspeetse School 2019

De Nunspeetse School tentoonstelling van 2019 stond in het teken van vrijheid. Verknipt en nog twee andere werken van mij werden hier tentoongesteld. De tentoontstelling en het schilderij stonden in de krant van 9 juli 2019.

Professional Imaging 2018

Tijdens dit top event voor fotografie en video mocht het digitale kunstwerk Klimt Eugenia schitteren op de stand van Vakfoto Canvas. Dit bedrijf is toonaangevend bij professionele fotografen, galeries, musea, kunstenaars en vormgevers en staat garant voor kwalitatief hoogstaande afdrukken op duurzame materialen. Vakfoto Canvas produceerde reeds verschillende giclée afdrukken van diverse kunstwerken voor Marloes Otten, waaronder dit werk.